Skupina dorostu


Velikonočko na Agátě

Míra | 28.4.2017

Na letošní soustředění jsme se vydali téměř na místo činu do okolí Jablonce na místa, kde už jsme 2x byli. Po letoštím zmapování prostoru u rozhledny Slovanka pro Áčkové závody to ale byla další cenná zkušenost. Na tomto místě jsme měli od Jedly připravené půlokruhy, které nám v kamenitém svahu dělali potíže.

Pátek po poledni jsme u chaty MUHU vytvořili dvojice a střídali se na postupech trati Sudá-lichá. Starší to běželi s jednou mapou jako paměťáky, my si to zkusíme, až budeme starší také.

Sobotní middleklasika u rozhledny Bramberk nás dokonale prověřila jak po fyzické, mapové i psychické stránce.

Na začátku trati byly velmi krátké postupy, které přecházeli do delších hustníkových a pak kamenitých a kopcovatých. Nejlépe se s tím vypořádala dvojice Péťa Holečková a David.

Odpoledne jsme se rozdělili na dvě skupiny. Jedna šla do Jabloneckého bazánu relaxovat a druhá si dala pěší výstup z Jablonce zpět na chatu přes biatlonovou střelnici.

V neděli ráno byl na programu kombotech znovu u Bramberku, kde jsme si vyzkoušeli, že není potřeba tisknout celou mapu ani všechny barvy a všichni jsme se vrátili.

Odpoledne probíhali u Muhu oddílové štafety a po nich jsme se postupně ponořili do finské vany na naší chatě.

Pondělního velikonočního rána jsme si vyzkoušeli krátké sprinty a po výslužce a snídani jsme se vydali na poslední trénink, kde jsme za mírného sněžení a tuhého aprílového počasí honili zajíce.

Po dalším výborném obědě jsme se nalodili do autobusu a odjeli unavení, ale spokojení, domů.¨

Děkuji za spolupráci Viktorovi, který nás ráno probudil a připravil rozcvičku.

 




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: