Závody pořádané naším klubem


Východočeský pohár 1.kolo

6.4.2013 (Biřička)

 

Je po závodě. Vítězství v hlavních kategorií si odnesli pardubická Martina Zvěřinová (2.Marta Fenclová, 3.Nicoline Friberg Klysne) a dánský reprezentant Marius Thrane Odum (2.Aleksi Anttolainen, 3.Miika Kirmula). Gratulujeme!

 

Můžete se podívat na VÝSLEDKY (s mezičasy), a abychom mohli příště vylepšit náš servis, Vás prosíme o zpětnou vazbu a zakreslení postupů. Fotografie ze závodu: ZJ, JD

 

Velmi Vám děkujeme za účast a doufáme, že se Vám čas strávený v lese i na shromaždišti líbil a přijedete na námi pořádané akce opět. Letos takovou příležitost budete mít na začátku července, kdy společně s OK99 budeme pořádat Juniorské MS a doprovodné šestidenní (E1 Odolov, E2 Lesní hřbitov, E3 Závora, E4 Čertovy hrady, E5 Hradec Králové - sprint, E6 Koliba). V roce 2014 to potom bude závod Českého poháru štafet a premiérové Mistrovství ČR ve sprintových štafetách.

 

---

 

We welcome participants and spectators (DEN, FIN, GBR, SWE)  and wish them a nice sport experience!

EVENT INFORMATIONS :: COURSE LENGTH :: START LIST (CATEGORIES TEAMS) :: COMPETITION AREA :: PLAN OF CENTRE :: QUALITY OF RACE :: TRACKING :: RESULTS :: SPLITS

 

Vážení závodníci! Na první dubnovou sobotu jsme pro Vás připravili 1.kolo Východočeského poháru 2013. Závod na klasické trati, který postavil Eda Šmehlík (zde si s ním můžete přečíst rozhovor), se odehraje v lese na Dubince a pro české i zahraniční juniory to bude jedna z dalších příležitostí zatrénovat si v prostoru těsně sousedícím s terénem pro závod štafet na letošním juniorském mistrovství světa. Centrum jsme tentokrát situovali do okolí naší nové klubovny. Zde se můžete podívat na plánek centra závodu, cestu na start a na možnosti parkování.

 

Je připraven dětský závod (pro nejmenší s doprovodem), který  bude probíhat v blízkosti centra. Novinkou letošního roku je vypsání doprovodné kategorie "U", což bude trať pro dospělé s upravenou mapou. U nás to budou tratě DH21A, kde se v mapě vynechají cesty. (Společný rozpis 2013 - bod 8)

 

Těšíme se na Vás!
A na jaký servis se můžete těšit Vy?



zpět