Krátké přihlašovací info

Vojtěch Netuka | 22.8.2018

  • Jak si jistě většina z vás již všimla, při přihlašování přibyla možnost zakliknout společné ubytování ano/ne. Tímto už nemusíte psát do poznámky "bez ubytování", jednoduše necháte v přihlášce možnost "ne" (v opačném případě samozřejmě "ano") a já jednoznačně u všech poznám, co chtějí. Kolonka platí na celostátní závody so+ne (již nyní od září) a od příštího léta i na závody vícedenní (na VčP a ostatní jednodenní samozřejmě zbytečná).
  • Tuto sobotu a neděli končí přihlášky na podzimní áčka/béčka, resp. na MČR na klasice. Nenechávejte to na poslední chvíli a hlašte se!
  • Pokud náhodou budete ohledně těchto přihlášek něco potřebovat, obraťte se na Honzu Netuku. Příští týden nejsem na internetu.
  • Pokud se někdo podivil, že máme na áčkách v Boru objednanou s tělocvičnou i večeři, je to proto, že ubytování bez večeře nebylo v ORISu již cca před měsícem k dispozici.



zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

Vojta: Dobrá otázka - většinou se sice údaje o počtu ubytovaných berou ze sobotní přihlášky, avšak aby nedocházelo k nedorozuměním, doporučoval bych zvolit stejnou možnost ano/ne u obou závodů. Zvláštní situace v tomto nastane za pár týdnů, kdy se ve Zlíně spí 2 noci (pá-so a so-ne) a ne všichni tam budou již od pátečního MČR SŠ, ale věřím, že se navzájem pochopíme.

23.8.2018
Heppy: a Vojto píše se to ubytování k sobotnímu nebo nedělnímu závodu?

23.8.2018