‌Zakončení už je za dveřmi

Bob | 5.11.2018

Doufáme, že kostýmy už máte vyrobené. Těšte se na soutěž o nejlepší kostým. Prosíme všechny, aby dopsali své týmy zde. Na listu "Seznam" si zároveň zkontrolujte, zda nespíte na zemi a pokud ano, nezapomeňte kromě spacáku i karimatku. Všichni ostatní musí mít spacák a prostěradlo nebo deku pod sebe (pokud byste neměli, připlácí se).
Náš vlak odjíždí v sobotu po 9 hod z Hlavního nádraží, na nádraží prosím buďte v 9:00. Pro všechny, kdo mají společnou dopravu, bude koupena jízdenka na vlak, více informací k dopravě, je v google tabulce. Všechny svoje věci si povezete vlakem a my vám je po příjezdu vezmeme na ubytování. Na bojovku vyrazíte už z nádraží rovnou po příjezdu. Každý tým musí mít na bojovku: izolepu, něco na psaní, buzolu, dostatečně velkou svačinu a dostatek tekutin (první jídlo bude večeře). Doporučujeme kvalitní obuv. Na neděli jsou naplánované štafety, proto si každý nezapomeňte věci na běhání a buzolu. Návrat do Hradce v neděli o půl páté. Budeme se těšit!
Pořadatelky




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

Bob: Trošku se zkomplikovala rezervace míst ve vlaku pro 70 osob. Nyní je 49 vyhrazených míst pro tréninkové skupiny žactva a jejich trenéry (v seznamu vlak 1). Ostatní, tzn. dorost, junioři a dospělý (v seznamu vlak 2) se do vlaku tam, musí nějak nacpat :) Pro všechny budu mít jízdenku, tak si nezapomeňte průkazy na slevy! Komu je 15-18 let musí mít nějaký průkaz se jménem, datem narození a fotografií. Studenti ve věku 18-26let musí mít u sebe platný žákovský průkaz, nebo ISIC. Pro cestu zpět budou rezervovaná místa pro všechny, ale část pojede o 2hod dřívějším vlakem(v seznamu vlak 2). Bude to skupina dorostu, juniorů a dospělých, pro ty platí příjezd 14:30. Pro žactvo a jejich trenéry platí původní příjezd do HK v 16:30 (v seznamu vlak 1).

8.11.2018