Pořadatelům MČR, ŽA a VČP ve dnech 13.-14.4.

Michal Jedlička | 10.4.2019

Vážení oddíloví kolegové. O víkendu nás čeká po 5 letech pořádání závodu Mistrovství České republiky (tentokrát v nočním OB) a závodu žebříčku A a VČ poháru na krátké trati. Oba závody se odehrají během 18 hodin (z toho polovina za tmy), tedy pořadatelsky docela nářez :-).
Věřím, že skupina hlavních organizátorů odvedla dobrou práci a že nám z tohoto závodu zbude nejen pěkná nová mapa, kterou využijeme jednak k vlastním tréninkům (poprvé zřejmě hned o velikonocích) a také jako nabídku spřáteleným oddílům za poskytnutí jejich map, ale zároveň přispějeme sami jako jeden z největších oddílů v oblasti a v ČR do mozaiky nabízených pěkných závodů, kterou většina z nás během roku hojně využívá. No a při pohledu na startovku nebude jistě truchlit ani naše pokladna :-), z které dost často nevědomky čerpá každý člen oddílu.
K úspěšnému uspořádání závodů samozřejmě nestačí pouze několik hlavních tahounů, ale také dostatečný počet nezbytných "dělníků", kteří si svoje odbudou v den závodu. Abyste všichni dobře věděli o co jde, prosíme vás, podívejte se na stránky závodu https://mcrnob-za-2019.shk-ob.cz a prostudujete si pokyny pro závodníky. Zároveň nezapomeňte, že se MČR koná v noci a téměř každý budete potřebovat nějaké světlo k vaší práci (doporučujeme i plně nabitý mobilní telefon). No a má být trochu chladněji, než bylo o minulých víkendech, takže se bude hodit teplé spodní prádlo :-).
S některými v sobotu, s některými pak v neděli, se těšíme na viděnou :-).




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: