Východočeský podzim

Je na čase shrnout podzimní Východočeskou sezónu, jelikož poslední závod pořádáme a dáme si ho jen tréninkově po dokončení startu všech závodníků v Kaňku u Kutné Hory.

11. závod  ve Vrchlabí se nejlépe povedl Marťě, která na podzim jako jediná zvítězila v žákovské kategorii. Cenné brambory si odvezli David a Štěpa. Kluci ve dvanáctkách se seřadili hned za desítkou.

12. závod pořádala Nová Paka. S orientačně náročnou tratí se nejlépe poradili 3. Péťa Holečková a vítězný Ráďa Tichý. Brambory tentokrát brala Bára Zimová. Do desítky se vešli i 5. Marťa, 9. Petra Raková, 6. Dohy, 5. David 7. Keř a 9. Zajda. Kosťa zaznamenal Disk, který bohužel zopakoval hned za týden na družstvech a napodobil trenéra (Vracov 2015).

13. Poprvé letos s velkým náskokem vyhrála Štěpa, druhý byl Ráďa. Bramborová byla Marťa, 5. Dohy, 6. David, 7. Denča a Keř, 8. Tom a Zajda, 10. Sejr. Chybělo nám jen 3. místo.

14. kolo nás zavedlo do kraje divočáků ke Kostelci nad Orlicí, kde závod pořádal Vamberk. Tam jsme sice na bednu nedosáhli, ale 9 členů naší skupiny bylo do desítky -

4. Štěpa, 5. Marťa, 6. Ráďa, 7. Denča, 8. Sejr, 9. Tom a Bára Zimová, 10. Zajda

15. kolo bylo netradičně v neděli v Chocni. 3x jsme byli na bedně - 1. Ráďa, 2. Štěpa hned za Nikčou, 3. Kosťa. Za bednou skončili 4. Marťa, 5. Petra Raková a Bára, 6. Sejr, 7. Denča, 8. Keř.

16. závod se konal v horském zimním prostředí u Trutnova. Sice nikdo nevyhrál, ale koláč za 2. místo dostali Sejr a Petra Holečková, 3. místo přidal Ráďa a Bára Zimová.

Dařilo se ještě holkám v D14C (5. Marťa, 7. Petra Raková, 9. Denča).

 

Celkově jsme 4., protože jsme neměli obsazené všechny kategorie. Těsně zaostáváme za 3. Studencem a už se nám to průměrem z Kutné Hory nepovede dotáhnou.

Příští rok už se budeme soustředit většinou na dorostenecké kategorie a tak doufám, že najdeme nástupce, kteří nás dostanou zpět na bednu ve výchoďáku.

Celkové výsledky jednotlivců zhodnotíme až za týden.


Míra | 24.10.2016

zpětzpět