Pořádáme poslední letošní Východočeský pohár

V neděli v podvečer bylo zjištěno proběhnutím hlavního koridoru vedení tratí, že víkendový vichr prostor závodu nijak nepoznamenal. Žádné polomy, nic takového. Proto věříme, že letošní poslední VčP bude.
Už příští sobotu - 4. listopadu - končí letošní Východočeský pohár námi pořádaným závodem na krátké trati. Po dva roky jsme závody východočeské soutěže organizovali ve středních Čechách, nyní nás čeká pořadatelský návrat do "domácího" terénu. Zázemím závodu bude náš šatnový objekt na okraji novohradeckých lesů a louka poblíž něj. Pro závodníky je připravena letos aktualizovaná mapa v měřítku 1:10000 fomátu A4 (v mapníku), kterou tisknou Reklamy Jilemnice. Tratě staví Eda Šmehlík a jistě je na co se těšit. Nuda by to být neměla - hradecké lesy bývají co do obtížnosti často podceňovány. Delší kategorie (startující ze vzdálenějšího startu) navštíví prostor mapy ze štafetového závodu JMS 2013, dětské tratě mají samostatný (bližší) start. Na všechny informace v ORISu se dostanete přes baner v pravém sloupci. Už nyní jsou zveřejněny délky tratí.
Jak už bylo zmíněno, zvláštností budou dva starty. Pořadatelé myslí i na případné sychravé podzimní počasí a zdraví závodníků, proto jim ze vzdálenějšího startu odvezou zpět na shromažiště odložené oblečení.
Přihlášky v ORISu jsou otevřené do neděle 29.10.


Honza Netuka | 29.10.2017

zpětzpět