Skupina žactva


Korona tréninková soutěž za nouzového stavu

Jiří Čečka | 30.3.2020

Nouzový stav trvá a na tréninku nebo závodech se ještě bohužel nějaký pátek nepotkáme. Kromě Honzou dříve zmíněného proběhnutí, posilování, abecedy, atd., pro Vás máme další tipy a speciální soutěž pro naši skupinu!

 

Na oddílovém webu nyní můžete najít spoustu možností mapových tréninků, které máte shrnuté v následující tabulce - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dvwpa7y84kVl3mASw3xDGGjN01t6N47138_ySSbfySA/edit#gid=339052713

1) Vyberte si trénink, který se vám líbí, vytiskněte si mapu (pokud by někdo neměl přístup k tiskárně, kontaktujte nás trenéry, není problém si mapu přes plot předat ;-) Proběhněte si trénink - ať už celý nebo si trať podle potřeby zkraťte, anebo si vyberte jen pár kontrol. To, že jste se na trénink vydali a jaký jste z něj měli dojem, zapište do příslušného listu tabulky

2) Tabulka má mnoho dalších prázdných řádků, které čekají na Vámi postavené tréninky pro naši skupinu. Mapový trénink můžete snadno postavit v programu Purple Pen, který je volně ke stažení. Podrobné informace najdete v tabulce. Mapy pro stavbu tréninků v pdf najdete na odkazech v tabulce (Orlická niva, Labské louky, Šimkovy sady, Třebeš, Biřička, Plachta).

3) Vyhlašujeme tedy soutěž o nejaktivnějšího orienťáka a stavitele. Zapisujte do tabulky Vaše časy a dojmy, ať se můžete navzájem trochu vyhecovat. Jeden trénink můžete samozřejmě běžet i víckrát.

 

Kromě výše uvedeného nezapomeňte na O-news Challenge na https://o-news.cz/, Běhej zahrady 2020 nebo jakékoliv další sportovní aktivity.

 

Více o Běhej zahrady 2020 od orienťáka z Turnova najdete na https://www.facebook.com/events/%C4%8Desko/b%C4%9Bhej-zahrady-2020/275772200079927/ nebo https://www.denik.cz/ostatni_sport/behani-nadsenec-turnov-zahrada.html.

 

Těšíme se na Vaše tréninky a dojmy.




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: