Skupina dospělých


Úspěšný sprintový víkend na Hané

Vojtěch Netuka | 23.5.2021

Jak psala Kája v reportáži z nominaček, že "my raději ten les a ryzí podobu orienťáku", tak možná na tom něco pravdy je, ovšem když je potřeba, i po tom městě se dokážeme rozběhnout vstříc skvělým výsledkům, jako právě tento víkend ve Šternberku a Litovli.
Blízko senzační medaili v sobotním sprintu měla Kájule a fantastickým výkonem si vyběhla dělené čtvrté místo. Dařilo se i Lence, ta skončila třináctá, a také Nikče, která obsadila dělené 25. místo. Jediným zástupcem v pánské kategorii byl Ráďa a v těžké konkurenci si doběhl pro 42. místo.
Do nedělních sprintovek jsme nasadili nejsilnější možnou sestavu, když se k našim dvou eliťačkám přidali odpočatí sprintoví specialisté Lýža a Honza. A děly se věci - Kája se na prvním úseku stále držela v popředí balíku a předávala Lyžníkovi s minimální ztrátou na čelo. Jak Lyžník, tak poté i Honza podali srdnaté a houževnaté výkony, bojovali s houfem reprošů a eliťáků a stále drželi umístění v TOP 10. Poslední úsek obstarala Léňa, a i přes nefukční bezkontaktní čip na trati za sebou nechala několik závodnic a nestačila těsně pouze na finišmenku Chocně. I tak z toho bylo naprosto famózní 8. místo! Béčko plné mlaďáků doběhlo na slušném 27. místě.
Velká gratulace a ještě větší díky všem za předvedené výkony!




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář:

Alice: Skvělé výkony, všem blahopřeji.

26.5.2021