Skupina dospělých


Jarní pohár 2023

Vojtěch Netuka | 20.3.2023

Letošní ročník klasického otvíráku sezóny pod taktovkou kolegů z OK99 se konal opět v Bělči, shromaždiště se nacházelo na louce přes cestu pouze o pár desítek metrů vedle než loni. Nový byl samozřejmě závodní prostor, zatímco loni se běhalo směrem k Výskytu, letošní závody se konaly v dobře známém a krásném terénu Bělečského mlýna a Marokánky, kde si orienťáci odbyli premiéru v bývalém pískovém lomu.
A jak se dařilo nám? V pátek byla Nika třetí na nočním, na sobotní klasice vyhrála Zuzka D21C (5. Pája), v mužích výborný Dohy mezi eliťáky v H21A druhý (7. HonzaG, 8. Illia) a Eda vyhrál H21C.
Na start nedělních štafet se postavily 2 dámské a 4 pánské (vč. jedné posily z PHK) týmy. Účast byla spíše komorní, ale i tak se sešla slušná konkurence. V mužích až v pytlíku na posledním úseku áčko (HonzaG-Illia-Dohy) předběhlo do té doby výborně běžící béčko (Eda-Lyžník-Ráďa) a bylo z toho šesté, resp. sedmé místo (10. SHK C, 14 SHK D). Dámské áčko (PéťaH-Vanda-Nika) bylo v těsném závěsu za bednou páté, béčko (Pája-Štěpa-PéťaR) skončilo na místě sedmém.
Jako vždy díky všem za hojnou účast a předvedené výkony, jarní ČPŠ nás čeká už za měsíc, tento rok pořádá KAM v jejich domácích terénech jižně od Prahy.




zpět

Komentáře k článku

Jméno:
Komentář: