Víkend před MČR middle (14.-15.6.) nabitý zážitky aneb Sraz Hrdých Klokanů no.2

Mapová technika, team spirit, zážitky, informace. Tak se dá v kostce shrnout program další víkendovky skupiny dospělých (SD). To však zdaleka není vše. Účastníci se třeba dozví (a možná i otestují), co snídají Honza Procházka, Vojta Král a Honza Petržela ráno před každým závodem. Máte chuť? Program a další info najdete v KISu v dokumentu "SHK no.2,3,4".

DŮLEŽITÉ: Podle Vašeho zájmu o tuto předmiddlovou víkendovku (PŘEDpřihlášky do neděle 1.6. v KISu - do poznámky prosím napište A: zúčastním se pouze některých tréninků, resp. chci spát doma; nebo B: chci se zúčastnit celé víkendovky i s ubytováním v místě) se rozhodneme, zda má cenu objednat (a příp.nějakým způsobem zadotovat) ubytování někde v místě akce (Teplice nad Metují a okolí), které by vyhovovalo i matkám s dětmi, ale hlavně by nám umožnilo efektivnější naplnění vytyčených cílů (viz "SHK no.2,3,4").  Tak se hlašte :)

DOVĚTEK: Celé akce i jednotlivých tréninků se může zúčastnit kdokoli! Vše je otevřené pro všechny členy oddílu! Všichni jste srdečně zváni, tak se nebojte a přijeďte si zatrénovat :)


vask | 27.5.2014

zpětzpět