Klasickej mistrák

Krátké ohlédnutí za právě proběhlým MČR na klasice.

 

Semifinále
- ženy: s přehledem Zuzka; těsný nepostup Pavly; comeback Báry Novotné na celostátních závodech; Káju a Lenku bohužel skolily zdravotní potíže  
- muži: postup Jedla, Vask do béčka, Heppy s Kubou (ne)šťastně do céčka, Vrabec déčko.

Úplně detailně jsem neskoumal, jestli se dá říct, že mezi skupinami byly velký rozdíly. Každopádně se dá říct, že rozběh C (Kubův=můj) byl prapodivnej a zatímco třeba Heppy s časem 83 až sedmnáctej, tak v céčku čas 83 postupoval do áčka. A zatímco Kubových 96 minut by v ostatních rozbězích bylo s přehledem na chvostu (ale zas tak zle jsem si nepřipadal); zde skoro béčko. Může taky být, že rozběh C byl extrémně náročnej... ;-)   

Výsledky:

D21: 3.Zuzka, 7.Pavla, 13.Bára N., 15.Marťa, 15.Eliška, 22.Míša, -.Kája, nest. Lenka

H21: 7.Jedla, 14.Vask, 17.Heppy, 17.Kuba, 30.Vrabec

Finále
- áčkaři: Zuzka 15., Jedla 22.; na stránkách závodů jsou ukázky tratí, GPS záznam a analýza postupů - doporučuju, tentokrát to bylo hodně zajímavý
- ostatní: Marťa si spravila chuť; solidně Pavla a Heppy (a to večer a ráno skrz očičko po útoku větví vypadal, že bude divák)

Jinak finálové výsledky naší skupiny obecně spíš vypovídají o tom, kdo měl nějaký problémy (Vask, Kája, Kuba) nebo zde z různých, převážně zdravotních, důvodů vůbec nebyl (Wojciech, Eda, Lenka, Verča, Míca, Piškot,...). A tak mně připadá že jedinou dobrou zprávou na těchto závodech je Bářin návrat (zdá se). Když už jsme u toho, některých pauzírujících nebo v průběhu let zcela odpadlých závodníků je vyslovená škoda (TeTe, Kolík, Gaz, Hans) nebo se řekněme ukvapili (Šába) - speciálně muži v plný síle tady hodně chyběj; no nic zřejmě se bude muset počkat na současný dorostence...).      

Výsledky:
D21A: 15.Zuzka
D21B: 7.Pavla 
D21C: 1.Marťa, 11.Eliška, 22.Bára, 31.Míša 
H21A: 22.Jedla
H21B: -.Vask (disk)
H21C: 4.Heppy, -.Kuba (nest.)
H21D: 14.Vrabec


Jakub Weiner | 30.9.2014

zpětzpět