3.ZA (sobota 10.1.) - info, délky, přihlášky

Všem všechno všejlepší do nového roku! 1.ZA a 2.ZA vč. "laufů" zmizí v pátek z lesa ... naučily nás něčemu? Myslím, že mnohým z nás přinesly například pochopení toho, proč má Silva po obvodu barvičky a Moskva zase otočný kolečko :) , ale snad třeba i to, že podle té hnědé barvy, co je v mapě, se dá běhat, a to velmi přesně. Tyto zkušenosti se budou při 3.ZA velmi hodit.

 

Celá tahle akce se ZA je o zábavě, ale i o učení. Vzhledem k různým úrovním našich O-skills se při neustále se zvyšující obtížnosti dostáváme do situace, kdy jedni už jsou mapově na limitu nebo za ním a druzí ještě stále nebyli dotlačeni k tomu, aby ze sebe vydali maximum. Zvláště první skupinu výše zmíněných nechci odradit od účasti. Proto jsem se rozhodl připravit trať, která je o něco kratší (vynechává "pytlík") a na mapě je o trochu více informací. Zkrátka a dobře, aby to pro některé nebylo o bezcílném bloudění po lese, které je beztak ničemu nenaučí. Bodování této kratší a lehčí trati bude začínat na 7 bodech pro vítěze.

 

délky 3.ZA:

klubovna SHK => start  2,1km

ZA  5,3km

kratší ZA 4,1km

lauf muži (bez cest)  4km

lauf ostatní (část normál, část bez cest)  2,5km

délkové kombinace celého tréninku od klubky do klubky: 11,4km / 9,9km / 8,7km

 

slovo stavitele:

Teď už to fakt nebude prdel. Sám nevím, jestli bych to v závodním tempu dal :)  Nicméně: co vám tohle všechno může dát? Proč se snažit? Představte si, že stojíte na startu jakéhokoli závodu a víte - máte jistotu, že na vzdálenost 300m trefíte jakýkoli objekt, třeba jámu v hustníku. Jen tak, s pomocí buzoly. Jaký je to pocit? Nebo že se dokážete zkoncentrovat natolik, že technicky náročný postup absolvujete kompletně celý pouze po paměti. Přemýšleli jste o tom takhle? ;)

 

přihlášky: (deadline zítra, tj. ve středu, ve 20h)

Do komentářů pod tento článek stačí napsat "jdu" a podepsat se. Ti, kteří chtějí běžet kratší variantu ZA, připojí poznámku "kratší". U laufů je to jedno, vše bude na jedné mapě.

 

Mapníky s sebou!


vask | 6.1.2015

zpětzpět