4.ZA - výsledky, mapy, sumář

Biatlon + chřipka (+ výročka SHK ;) = tristní účast na sluncem zalitém 4.ZA. Možná si to v předstartovní euforii nikdo neuvědomil, ale zavedené pořádky v bodování klubů byly v tu chvíli křehčí než nejkřehčí křehčenej křehček. A jak tohle drama dopadlo?

 

V chlapech vyhrál Eda ... dva jediní nastoupivší muži ze SHK (Eda + Funík) si navzájem drželi (palce) a v souboji Davida s Goliášem to Eda dokázal. Ano, dělal chyby, ale borci z OK99 jich udělali víc. Ženy ovládla Pája, i když asi jiným výkonem než by si sama představovala. Ale důležité je, že posbírala všechny terčíky - to tentokrát na 10 bodů s přehledem stačilo :) A tak se potenciální velká stahovací jízda v podání OK99 nekonala. Uf ;) Výsledky jako obvykle - panýlek na webu SHK.

 

POZOR - jste zvyklí, že farsta Mlíko a následný Lauf zůstávají v lese viset ještě cca měsíc - tentokrát tedy do 6.3. (komplet všude jsou červenobílá mlíka + reflexy pro NOB), ALE tentokrát zůstávájí do tohoto data v lese viset i fáborky farst (oranžová, růžová) a komplet všude jsou také reflexy pro NOB. To znamená, že si můžete střihnout kteroukoli farstu, nebo třebat vyrazit na trénink ve skupině ... cokoli, enjoy. Mapy jsou k dispozici v klubce SHK nebo zde: komplet, mlíko, oranžová, růžová, kratší a lehčí, lauf + ukázka farst.

 

Příště se sejdeme v sobotu 7.3. a bude to FINÁLE !!! To znamená, že startovat budeme hendikepově podle výkonů v celém seriálu ZA (každému se počítají 3 nej bodové výsledky, které přepočítám na čas). Přihlášky (potvrzení účasti) budou otevřeny opět pod článkem s pokyny zde na webu SHK, a sice od úterý 3.3. dopo do středy 4.3.20h. Bude připravena i kratší a lehčí varianta, ovšem její účastníci budou zařazeni až na úplný konec startovní listiny. Jak kdo doběhne do cíle Finále ZA, tak se umístí v celkovém pořadí ZA 2014/15.

 

Obvyklé řešení tricky postupů nakreslené do mapy Edy Šmehlíka je zde. Mám dojem, že ačkoli si občas stěžujete na nedostatek porostových informací při ZA, jsou to ve skutečnosti právě tyto malé ostrůvky "full" mapy, které vás rozptylují od absolutní koncentrace na reliéf, odhad vzdálenosti a buzolu. Můj názor.

 

Závěrem - pijte ionťáky. Třeba ty od X-iontu. Nebudete mít chuť na sladký a snáze udržíte závodní váhu :) Sezóna se blíží ...

 

čus bambus a těšim se na velký březnový vyvrcholení


vask | 7.2.2015

zpětzpět