víkendovka 8.-10.5. - kam v sobotu? HLASUJTE!

Původně to celé mělo být o přípravě na ČP pořádaný Pragovkou v krásných podšumavských terénech u Kašperských hor, stejně jako o sprintování směrem k MČR S+SŠ ve Valmezu. Vzhledem k naší sprintovací náladě to ale nakonec bude jen o těch áčkách. Kájo, Pájo, Edo a Lyžníku, vy to v tom Valmezu vybojujete za nás. Díky a GL!

 

pátek 8.5. - VČP/OM KT, NPA - Pecka/Pavučiny

  • info zde
  • Nebude-li stavitel totální nemehlo, užijeme si lahůdkovou techniku. Vždy, když někdo honoroval profláklou Opičku (sousední lesík), já řikal: "Jojo, ale Pavučiny ... " Noa loni jsme si při přípravách poslední víkendovky na Pecce brousili zuby, že si potrénujem právě tady. Nakonec to po domluvě s Pačákama padlo právě kvůli embargování prostoru pro tento závod.

 

 

sobota 9.5. - kombotech - ??? - HLASUJ !!!

  • delší volný zábavný běh s mapou s možností intezivního překvapení
  • Jako Kauč se tentokrát nedokážu rozhodnout ... něco je krásný, něco je zas relevantní, něco je blízko HK a další zase s možností využít ortofoto a přeběhy po jarních loukách ... zkusíme proto malý experiment: jednotlivé možnosti "kam vyrazit" jsou označeny písmeny A, B, C, ... do přihlášky v KISu (a klidně i do komentářů pod článkem, ať se nám to rozproudí) napište do poznámky svoji volbu, a to do této středy 14h. Nejčastější odpověď vyhrává naši milou sobotní návštěvu.

A - trénink repre z březnové víkendovky v Adršpachu - mapa zde

 

B - kombotech repre z březnové víkendovky v Teplicích nad Metují - mapa zde

 

C - kombotech v podhůří Orlických hor s lučními přeběhy a výhledy - prostor zde

 

D - kombotech namotaný ve vrcholových partiích závorského hřebene - prostor zde

 

E - kombotech v Orlických horách - prostor zde

 

F - kombotech alá Kubův middle na Žábě u Trutnova - prostor zde

 

G - Model SHK no.1 - mapa zde

 

 

neděle 10.5. - Model SHK no.2 - HK

  • mapa zde
  • v 10:30 vyrazíme z klubovny SHK omrknout novou součást našich Nominačních kriterií pro MČR Š+D (tak a je to venku ....)
  • růžové doplňky vítány

 



vask | 4.5.2015

zpětzpět