Kdo jak zmydlil middle

Dějištěm letošního Mistrovství ČR na middlu byla ne úplně běžná destinace - oblast bývalé těžební činnosti v Krušných horách mezi Jáchymovem a Božím darem. / Mimochodem letos je to z pohledu cestování skutečně zajímavé (dvakrát Brno, Sušice, Žatec, Jáchymov, Mariánské Lázně, Jeseníky, Bzenec). Myslím, že kdo sestavoval letošní program, hodně se smál...


Šampionát, kterému vládlo krušné (jak jinak), ale oproti nedávným podmínkám rozhodně běhatelnější počasí, byl uspořádaný docela s přehledem a určitě se zařadí mezi úspěšné závody. A jak se dařilo skupině dospělých? Ve srovnání s loňským Adršpachem (10.Wojciech, 13.Jedla, 19.Lenka) docela podobně. Nejlepší byl opět Wojciech, který obsadil 11.místo, a kterého ve finále doprovodil 23.Eda. Na dvanáctém místě v ženách potom skončila Zuzka a zastoupení jsme měli i v D20A, kam úspěšně postoupila Maki. 

Ostatní: Zatímco v H21 jsme se vzácně rozmístili po dvou do každého finále (A Wojciech, Eda; B 8.Heppy, 14.Vask; C 35.Vrabec, 38.Jedla; D 5.Míca, 37.Kuba), tak všechny ženy kromě Zuzky běžely C finále (2.Kája, 4.Pája, 15.Bára, 31.Eliška, 32.Míša).

Výsledky semifinále
Výsledky finále
Mapy: semifinále H21A (Heppy), finále H21A (Kamenda), finále H21B (Heppy)
Foto: nejlepší závodnice, Vask, Zuzka, Eda, Wojciech


Jakub Weiner | 23.6.2015

zpětzpět