ČPŠ Řásná, sprint Telč - potenciál tam opravdu je :)

Jogurtová ze Slatiňan postupuje trávicím traktem a já se snažím vymyslet, kde vlastně začít? Tolik zážitků ... Začneme polehoučku, jakože od tématu, a pak to vygradujem! :) Ale prd. Postup tří chlapských štafet na MČR !!! Je to tam! :D


1) Poláci - jak se vám líbili? Napište do komentářů prosím ... Za sebe můžu říct, že jsem jednoznačně pro, abychom je v klubu podrželi, protože to jsou nejen velmi kvalitní lampioni, mladý a s velikánskym potenciálem, ale zatím na mě působí i jako skromní pohodáři, které jen tak něco nevyvede z míry. Dokonce ani rozbitipolskiautomobil ... Kdybyste byli pro, určitě bychom jim udělali i Medailonky, ať si Majkla, Jaška a Marčina nepletete :)

 

2) Nominační tabulka - aktualizace ke 14.9.2015. Hezky se plní :)

 

3) Lyžník to dvakrát disknul. Nicméně někdo nahoře se zřejmě kouká, jak se v tý Slávii snažíme, takže dva úplně jiný disky znamenaly pro změnu velkou týmovou radost. Ale o tom potom. Teď si přečtěte, co si o tom všem myslí sám Lyžník. Ať předejdeme spekulacím a můžeme jít s čistou hlavou dál. Tímto to považuju za "zaléčený". Máme v SHK zase o jednoho borce s nepřenositelnou a velkou zkušeností víc. Umřel někdo? Ne. Takže nás to může do budoucna jenom posílit. Howgh.

 

4) Sprint Telč - krásná záležitost. Bohužel nejsme sprinteři a naše výsledky v elitě (daleko za 20.místem) tomu odpovídaly. Prapor držela Pája svým výborným 15.místem! A pozor! Navíc i jeden premiérový zápis do Nom.tabulky ... Míša v D21A 19.místo. A Eliška tentokrát těsně ... :) A také další půlbodík pro Mícu za 18.místo v H21A. Gratulace všem! Pozn.: na sprintu je stejně nejdůležitější dobře vypadat a to se nám daří! Viz Zuzčiny fotky. Jen některé nejmenované eliťáky veteránského věku prosíme o zakoupení vhodného sprintovacího úboru! ;D Skrze objednávky v KISu je k tomu právě teď ideální příležitost.

 

5) Štafety sobota. Muži SHK A - 4.místo (po diskvalifikaci prvního úseku ZBM5), Ženy SHK A - 7.místo! Krásné výsledky v mistrovské konkurenci! Béčkové a Céčkové týmy na 21.místě (holky), resp. 28., 49. a disk (kluci). Konkurence je obrovská.

 

6) Štafety neděle. Muži SHK A - 3.místo (po diskvalifikaci třetího úseku OK991), Ženy SHK A - 4.místo! Uf :) Prostě paráda! Béčkové a Céčkové týmy na 16.místě (holky - super!), resp. 35., 53. a disk (kluci). Kyseliny v nohách už bylo po náročné štafetové a sprintovací sobotě víc než dost, takže díky všem za bojovné výkony! A jeden speciální dík na závěr Andrejce s Adélkou - díky! :)

 

7) ČLK včera, dnes a zítra. Před rokem jsme v tuto chvíli měli 136 bodů. Nyní máme 146 bodů. Na 3.místo PGP ztrácíme 13 bodů. Dokážeme podat na MČR Š+D takové výkony, abychom z nynějšího 6.místa poskočili ještě trochu výš? ...

 

8) Plná pusa, aneb Havlíkova výzva. Zkusí si to ještě někdo? :) HopTom ani Honza Gebrt neuspěli, ale věřím, že SD má potenciál i v tomto ohledu. Na Víkendovce před MČR Š+D už bude bohužel po termínu, ale můžeme zkusit interně potrénovat na další výzvu :) Studijní materiál? Velké Havlíkovo krkonošské dobrodružství, aneb jak tři tyčky od Havlíka potrápily Radka Nožku, trošku. Pozn.: bez zvuku nemá smysl si ty videa pouštět :) Pozn.2: bacha na záchvaty smíchu v práci :D

 

Co teď? Regenerujte! Trénujte! O "volném" víkendu vyrazí někteří na polskou mistrovskou klasiku, jiní na VČP a určitě se někdo pokusí i o vylepšení osobního maxima na Modelech.

 

Keep going! 4 weeks ...


vask | 13.9.2015

zpětzpět