Víkendovka 2.-4.9. - Fojtka / Desná-Souš / Jakuszyce

Hlasování dopadlo celkem jednoznačně. Užijem si Jizerky. Rozpisy na webu, přihlášky v KISu. ALE na nedělní Jakuszyce KT se přihlásí každý sólo prostřednictvím tohoto odkazu: přihláška Jakuszyce, do této neděle 21.8. 23:59hod - nezmeškat. Klub samozřejmě vyplnit "SHK".

 

Víkend 3.-4.9. jsme si (po kladných zkušenostech z Šaštína) rezervovali pro kemp v terénech MČR Š+D (mj. i proto, abychom mohli poslední nezávodní víkend 24.-25.9. strávit doma, bez cestování, v klidu). Když terény MČR Š+D 2016, tak okolí Kytlice = krátké dynamické výběhy, občas težší podložka, občas pískovcové skalky a kameny.

 

To byl plán. Poláci ale nachystali velikánský lákadlo v podobě závodů v Jizerkách a přinutili mě tak dát na pomyslné misky vah omrknutí mistrovského terénu proti neopakovatelnému zážitku ze "spirit" orienťáku. Po úvaze si myslím, že pro většinu týmu bude "učení se novému" lepší volbou než "omrkávání". Finální rozhodnutí ale nechám na vás.

 

Loni to v Polsku vypadalo takto a letos by to mohlo být na západní straně silnice ještě krásnější. Aby toho nebylo málo, pořádá Chrastava v sobotu dva oblže (KT + sprint) na Červený ruce, tedy taky luxusní terén a příp. nezanedbatelný ulehčení práce při přípravě kempu (nikdo nemusí chystat tréninky atp.).

 

Z toho všeho mi vyplývají 4 varianty jak poskládat náš společný víkend. Vždy platí, že spát budeme 1-2 noci někde na postelích, zn. "děti lze", že dotace z rozpočtu SD na hlavu se bude blížit 100% nákladů a že některý ze závodů začleníme do Nom.k., aby byla motivace do tréninku v druhé půlce prázdnin ;)

 

Která varianta se líbí vám napište prosím do komentářů, a to DO STŘEDY 17.8. Díky.

 

A) Kytlice

- původní plán

- 2 tréninky v sobotu, 1 v neděli

- ukázka jedné z map

 

B) Jakuzsyce

- v sobotu klasika, v neděli krátká

- Zážitek, průměry spíš nad 10min./km

- web Jakuzsyce, rozpis Jakuzsyce

 

C) Chrastava + Jakuzsyce

- v sobotu KT na Červený ruce, variabilně i odpolední lesní sprint (00=15h)

- v neděli Jakuzsyce krátká trať

- rozpis Chrastava

 

D) Kytlice + Jakuzsyce

- v sobotu 1-2 tréninky v okolí Kytlice, v neděli Jakuzsyce krátká trať

 

 

 

 


vask | 25.8.2016

zpětzpět