Fotbal 2017/18

23.3.: V posledním (16.), a opět špatně sestaveném, zápase se měnilo pořadí na prvních dvou místech v bodování a málem taky bronzová pozice.

Fotbalová sezona skončila. Co říci závěrem? Bodování vyhrál Vrabec s 99 body (a průměrem 9,9 bodů na zápas - taky nejvíc), stejně jako střelce (61 gólů). Nejvíc přihrávek (42) má Kuba, který taky vyhrál Hujera za docházku. Můžete hlasovat o Nejužitečnějšího hráče.

Díky za účast a v listopadu nazdar! ;-)


16.3.: Předposlední (15.) kolo bylo poměrně zajímavé. Jednak opět bylo celkem vypjaté a tak řada končetin, žeber a podobně měla namále... Potom také zuřil nelítostný a mimořádně napínavý souboj o první místo v bodování. Ale stačilo se uchýlit k zákulisním praktikám, správně zvolit sestavy, přesvědčit nováčky k letošní premiérové účasti a pořadí se tak nakonec neměnilo ;-) Zápas se nadmíru povedl Vaskovi (7+6) a Pakimu (8+3).
Příště naposled!
P ř i h l á š k a

9.3.: Fotbal počtrnácté. Zápas, který udělal nejvíc dobře Márovi s Lukášem ;-) Máme taky nové první místo v bodování. Člověk nemusí být analytik, aby viděl, že je spíš "vychozené". Příště 16. března a pak už jenom jednou, takže se hlaste!


2.3.: Třináctý zápas se nesl ve znamení tvrdých zákroků. Nejvíc hitů si připsal Míra, na Fandovo "to bylo čistý, hrál jsem balón" vzpomíná Kubovo lejtko. Fanda předvedl dechberoucí sólo přes celé hřiště. Hop si skočil zpět na čtvrté místo tabulky, Kuba už je kousek za Vrabcem. Příště 10. března, zbývají už jen tři zápasy!


16.2.: Tak jsme se po dvou pauzách dočkali dvanáctého zápasu. Inu zřejmě bylo poznat, kdo se těšil a koho tři týdny svrběly cvičky ;-) A jak se to promítlo do tabulky? První tři místa stejná, odskočilo druhé od třetího. Vask se vyhoupnul už na čtvrté. Za týden jsou prázdniny, sejdeme se až potom.


26.1.: Jedenáctý zápas. Řekl bych opticky možná zatím nejkvalitnější. Jako černá ruka řádil devítibodový Lyžník a spolu s Vaskem si pomohli k postupu tabulkou na 4. resp 6. místo. První tři místa nezměněná, Vrabec se zas o dva body vzdálil. Zajímavé, jak pomalu klesají tabulkou laboranti Hop a Karel. Za týden (2.2.) fotbal nakonec JE! Za dva týdny (9.2.) je výročka, ale tělocvičnu zaplacenou máme a tak pokud nám přijde líto přijít o fotbal a seženeme se, tak můžeme hrát.


19.1.: Tento den byl jeden z nejsmutnějších pro HK. Buď ho téměř všichni obyvatelé opustili nebo leželi se smrtelnými chorobami v postelích. Nakonec se s vypětích všech (mých) sil podařilo získat externí hráče, mimochodem velmi kvalitní. Kdyby chtěla finanční správa na někoho kleknout, nechť se s důvěrou obrátí ;-) Jinak kvalitní, leč bodově chudší zápas. Vrabec jede dál, pronásledovatelé paběrkují. Příště 26.1. a hlásíme se zde:


12.1.: Před devátým zápasem jsme poněkud váhali, jak se ideálně rozdělit. Zkusil to Vrabec se svojí metodou, ze které mu náhodně vyšlo Vrabec, Vask, Lyžník, Milda a Kuba proti zbytku ;-) Tak takhle ne, ale stejně se nám to asi úplně nepodařilo postavit vyrovnaně, ikdyž opticky to na tak jednoznačnou záležitost (chvílemi) skoro nevypadalo... Trojice Vrabec, Vask a Kuba si navzájem pomohla k postupu tabulkou, z druhého týmu zářil jen Honza.


5.1.: Na četná přání a po posledním pohoršení, že jsem s tabulkou napínal čtenáře až do příštího týdne, jsem se vybičoval a report je již druhý den! ;-) Po pátečním urputném utkání se na čele jasně odtrhla dvojice Vrabec s Márou. Díky paběrkování při stoprocentní účasti (někdy na hranici sebeobětování skrz různé rýmičky) a při Heppyho laborování je už třetí Kuba. Slušné body z posledních zápasů skočily Bobíka na 5.místo. Jinak v následném restauračním zařízení padl námět na posezónní vyhlášení anket jako například o Nejužitečnějšího nebo Nejslušnějšího hráče. Volit by měli samotní hráči tajnou volbou. Zatím přemýšlejte ;-) Příště 12.1.!


22.12.: Při sedmém, předvánočním, zápasu jsme nadělovali a přáli si všechno nejlepší ;-) Jedinečný večer absolvoval se svými sedmi statečnými zásahy Tom (7+0). Vrabec zůstal na svoje poměry za očekáváním a nadělil slabých 6+0... Na prvních pěti místech tabulky žádná změna, vyrovnalo se druhé až čtvrté místo. Přibyla kolonka, která udává minulé umístění a můžete si tak porovnat, jestli stoupáte nebo klesáte. Po kliknutí na tabulku se zobrazí kompletní přehled jednotlivých zápasů. Příště 5.1.!
.

 

15.12.: Šesté klání jsme zahájili jako za stara velice urputně. Možná díky návštěvě z Moravy. Tým bílých nakonec vyhrál nad barevnýma 12:7. K vidění byl jeden povedený gól z půlky. Bodově se trochu spravil Kuba, kterej poprvé letos nehrál nemocnej... Čtyřbodový Bob, Honza P. a Piškot. Za zmínku stojí, že Fanda jako vždy dvoubodový, ale tentokrát ne 1+1, ale 2+0! Na prvních třech místech obou tabulek žádná změna.

8.12.: Před pátým podujatím opět zaskřípala čistě náhodná losáž a tak si opět jeden tým nahrabal a druhý prodřel spoďáry... A jak se to promítlo do tabulky? Hop a Karel laborují a pustili tak dvojici Vrabec a Mára do popředí. Obě statistiky vede i přes neúčast ve dvou zápasech Vrabec s úctyhodným průměrem 12 bodů za večer. Skvělé představení v podání Mildy, Boba a Lukáše.
Příště za týden 15.12., hlašte se!


1.12.: Po čtvrtém fotbalu se odpoutala čtveřice nejlepších. Karel a Vrabec se neúčastnili a dotáhli je Hop s Márou. Hop zaznamenal i druhý povedený zápas a (spolu) vede tabulku střelců.
Hlašte se na další utkání tento pátek 8.12.!


24.11.: Třetí páteční setkání se neslo v duchu "starý proti mladejm", za což byli mladý po právu zcela ztrestáni ;-) Neprostupná obrana, včetně neotřesitelné antibiotikové jistoty v bráně a brilantní útok pod vedením nemilosrdného bucharu Vrabce, který zaznamenal rekordní počet 19 bodů, což ho i přes vynechaný první zápas vyneslo do čela tabulky. Střelce tak tak uhájil Karel.  Příště se sejdeme v pátek 1.12.! Hlašte se!



10.11.: Na druhém fotbale jsme se sešli v dostatečném počtu na tři týmy. Jeden z nich byl při sestavování zřejmě přeceněn; při další příležitosti to budiž kompenzováno ;-) Střelcem večera je Vrabec (6), vede Karel a Karel ;-) Příště se sejdeme za dva týdny (24.11.)!


3.11.: První páteční fotbal je za námi! Skvělý večer zaznamenal Lyžník, který se vyhoupl na první místo bodování. Čelo střelců obsadil (s Márou) zdejší tradiční zástupce Karel. Taky to byla hodina, během které padl zarážející počet vlastních gólů. Jeden pěkný si vstřelil Hop a hned několik sehrané duo Šába + Lukáš. Tak zas příště! ;-)


Jakub Weiner | 23.3.2018

zpětzpět