1.ČPŠ 2017 - Jarní Pohár - VÝSLEDKY / HODNOCENÍ

Výsledky jsou tady, průběžné pořadí ČLK tady, hodnocení v článku.

 

H21

A: 8. místo (Remeš - Pek - Komanec)

B1: 31. místo (Gebrt - Svoboda - Weiner)

B2: 37. místo (Paclík - Hepner - Šabatka)

 

D21

A: 5. místo (Teplá - Jedličková - Mechlová)

B: 11. místo (Chmelařová - Fundová - Hepnerová)

 

MUŽI. Áčko se v silné konkurenci neztratilo. Z Lyžníka chceme mít elitního rozbíhače a já věřím, že ve své třetím roce lampionování se k tomu významně přiblíží. Zatím sbírá zkušenosti a posunuje svůj standard směrem nahoru. Dan premiéru ve chlapech a v áčku ustál. Potenciál je veliký. Finišoval po letech kauč a i když po 20min. v lese trochu zvadnul a o 6. místo nedokázal zabojovat, celkově to nebylo špatný. A béčka? I přes Hopův incident na předávce by to na body pro "trojku" tentokrát v tomto složení nedalo. To se holt nedá nic dělat. Jinak Honza stejně jako Dan. Skvělá práce! A Hop byl, je a bude dobrej. Co víc k tomu napsat ;)

 

ŽENY. Tak tady to je celé o uplavaných kapřících. Áčku se vysmýkli o 21sec. a béčku o pouhých 7sec. Inu, motivace pro příště ;) A teď vážně. Holky v obou štafetách opět předvedly moc pěkné výkony a vypadá to, že i v roce 2017 bude záležet hlavně na nich, jak si bude SHK stát v posezónním součtu v ČLK. Prostě dobrá práce! Děkujeme!

 

SČOT. Jarní Pohár, to je úvodní jarní test. Může leccos napovědět, ale kdo chce mít výsledky a radost z běhu v celé první půli sezóny, toho teď čeká stěžejní část přípravy. Meziprahově, v terénu, bez zdravotních výpadků a s dostatkem kvalitní regenerace - to je ta kouzelná formule. Pak to půjde samo.

 


vask | 20.3.2017

zpětzpět