Výsledky soutěže - Kdo je běžec z loga JMS?

A máme tu výsledky naší soutěže. Všech 11 obrázků si můžete prohlédnout tady. Zůčastnilo se 21 tipujících, správně z nich odpovědělo 14. Drtivá většina hlasovala po zveřejnění obrázku č.3; bohužel pro ně bylo o prvních třech místech již dávno rozhodnuto ... Druhou až čtvrtou pozici si totiž mezi sebe rozdělili ti, kteří stříleli už z "dvojky", přičemž vítěz dokonce.... No čtěte dál!

 

Bednu si o nicotnou hodinku nechal ujít profesionální soutěžící - pan Martin Netuka. Bronz tak cestuje do zahraničí k panu Michalu Jiráskovi. A tím zde pánové končí, protože je na hlavu porazily dvě půvabné dámy (mají nás v oku...). Stříbro ukořistila paní Zuzana Jedličková, která na to šla od lesa a správnou odpověď dedukovala dle barvy čipu, rozepnutého dresu, ponožek Trimtex, chybějících hodinek, vlasů a stylu běhu (ani jsem nevěděl, že tohle všechno lze z dvojky zjistit...). Co je to ale proti fenomenální vítězce; dámě, které neunikne nic, co se šustne, a která se spolehla na dokonalou intuici a kaskadérským stylem to dala hned z jedničky. Komu čest, tomu čest. A vítězem (vítězkou) se tak stává tram ta dá... paní Iva Novotná! Gratuluji! Do dalších kol si tak odnáší 10 zZávodnických bodů (Zuzka 7, Míca 5, Tuki 3).

 

Dalšími správnými tipujícími byli: Kája Teplá (2b), Marťa (1b), Heppy, Eda, Míša Chmelařová, Vask, Petr Š., MaTo, Adéla a Vorel.

Mezi špatnými tipy byli: 2xEda, 2xPavel Ch., Boban, Mára a Kuba

 

A kdo že to vlastně byl? No přece:

 


Jakub Weiner | 18.2.2012

zpětzpět